Κυριακή, 08 Ιουλίου 2012 08:19

Νέο Δ.Σ στον Α.Ο.Μυκόνου | Άνοιγμα στην Μυκονιάτικη κοινωνία

aom-panhgyrismoi

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 27ης Ιουνίου, συγκροτήθησε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου ως εξής:

Πρόεδρος : Αλέξανδρος Κουκάςmykonos-nazos-8-1

Α’ Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Αγγελετάκης

Β΄Αντιπρόεδρος: Θανάσης Νάζος

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Πάππας

Ταμίας : Νίκος Αναστασίου

Γενικός Αρχηγός: Στέλιος Λεβογιάννης

Έφορος Ποδοσφαίρου Α : Γκουλiάφας Χρήστος

Έφορος Ποσοσφαίρου Β΄: Κολιούλης Χρήστος

Έφορος Μπάσκετ : Γαρύφαλλος Γαρυφάλλου

Εφορος Στίβου: Σταύρος Ασημομύτης

Μέλη : Γιώργος Κουσαθανάς, Χάρης Καραμεσίνης

syros RAOYZAIOS new14

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του ΑΟ Μυκόνου…

Η σημερινή οικονομική κατάσταση και το περιβάλλον σύγχισης και αβεβαιότητας που διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία θέτει ως επιτακτική την ανάγκη αναθεώρησης αξιών και προτεραιοτήτων. Ο αθλητισμός αποτελεί μια από τις ελάχιστες αξίες που παραμένουν σταθερές και τα ιδανικά της άμιλλας, της συμμετοχής, της κοινής προσπάθειας του ευ αγωνίζεσθαι αναδεικνύονται σε διαχρονικές αξίες θέτοντας σε αμφισβήτηση στάσεις ζωής που συνδέονταν με την ατομικότητα, την επίδειξη και την απραξία.

Υπό τις παρούσες συνθήκες το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Μυκόνου, θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την επανασύνδεσή του με τη μυκονιάτικη κοινωνία και όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό. Για το σκοπό αυτό σκοπεύει σύντομα να εξαγγείλει τους τρόπους με τους οποίους οι πολίτες της Μυκόνου θα μπορέσουν να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της αθλητικής μας προσπάθειας.

Αναμένεται, μεταξύ άλλων να ανοίξει τις πόρτες σε όσους θέλουν να γίνουν μέλη του συλλόγου και να προσφέρουν τη βοήθεια τους στην προσπάθεια αυτή. Η αθλητική προσπάθεια δεν εξαντλείται μόνο στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ ή στο ταρτάν του στίβου. Είναι μια αέναη και αδιάκοπη προσπάθεια με κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και γεωγραφικές παραμέτρους. Το νέο ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου πιστεύει οτι ο αθλητισμός δεν είναι υπόθεση των λίγων, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares